This post is in Norwegian, I may come with a translation at a later point
.

Kjenner jeg blir litt irritert på alle de som oppfordrer til å kaste CD-ene og slikt. CD-ens død kommer kanskje, men den er ikke her enda, så så lenge ikke all musikken jeg er interessert i er å oppdrive i god kvalitet digitalt eller på vinyl, er det ingen grunn til å kvitte seg med CD-samlinga

report in defining the disorder or establishing thereport in defining the disorder or establishing the How long does sildenafil last?.

. En annen ting er at det fortsatt ikke har blitt standard med platespiller i bilen, og ikke alle har en AUX-inngang eller BlueTooth på bilstereoen for å kunne koble til mobil / MP3-spiller / lignende dingser for musikkavspilling, så det er fortsatt ganske greit med CD-er.

Og så er det jo ganske digg med de små heftene som følger med CD-ene, som sannsynligvis er det eneste jeg savner med vinyler
. Coveret (og den eventuelle papirlomma platene ligger i) inneholder ikke nok informasjon i forhold til hva man finner i bookleten som vanligvis følger med en CD når du kjøper en.