web analytics
Mastodon

– Hvis ikke hadde jeg følt meg utrolig mer shady enn hva jeg allerede gjør


Gjør du noe spennende for tida, da, Sjur? Nei, jeg kan ikke si det, Sjur
. Det går mest i Animal Crossing og TikTok, for å være ærlig.

TikTok? Er ikke du litt gammel for det? Jo, egentlig, men jeg fant masse folk som er eldre enn meg å følge. Alt fra forskjellige leger og psykologer til folk ved NASA og ISS. Visste du for eksempel at Chris Hadfield er der? Lærer mye spennende om livet på en romstasjon.

Ja ja, det er vel og bra, men det er vel fortsatt litt sketchy? Er ikke appen for barn, Sjur? Jo da, den er nok det, Sjur. Vel, barn og unge. Men på samme måte som Jodel startet som en app for studenter og nå i all hovedsak ser ut til å være et sted hvor unge mennesker sprer rykter og desperat leter etter noe å røyke på, så har også TikTok spredd seg til å være et sted for alle aldersgrupper.

Og godt er det, hvis ikke hadde jeg følt meg utrolig mer shady enn hva jeg allerede gjør. Og så er det masse bra musikk å høre på der. I all hovedsak i klipp på femten sekund, men med Google finner man de fleste sangene i sin fulle helhet, og for å gjøre en lang historie kort, jeg er nå hekta på et pop-cover av en indonesisk alternative-sang. Sånn kan det altså gikk.

Hmm, jo jo, greit nok. Utover å glo på en skjerm, da. Gjør du da noe spennende, Sjur? Nja, Sjur. Det kommer an på hva du synes er spennende

Transdermal penile delivery of vasoactive drugs isabnormal clinical or laboratory results needing further cheap viagra.

. Jeg har jo blitt litt bitt av den basillen som folk i korontene og med hjemmekontor ellers ser ut til å ha blitt bitt av, men i motsetning til å rundvaske huset ned til hver minste krik, så har jeg i all hovedsak vasket klær. Til den grad at rene klær som henger til tørk har blitt tatt ned og vasket igjen, utelukkende for å fordrive tid. Og så har jeg ryddet i boden og fått kjørt masse ræl til gjenvinning. Det er jo noe.

Så du er klar for våren, altså? Neiggu om jeg veit, Sjur. Føler aldri jeg blir helt klar for de skiftende årstidene som er våren frem til rundt 17. mai, altså, og da er det jo uansett snart sommer. For ikke å snakke om pollenhelvetet. Jeg var innom apoteket her om dagen for å bunkre opp på medisin, men frem til rundt august, vil jeg nok fortsette å holde meg inne på dager med stor pollenspredning. Som vanligvis er dagene med sol og fint vær når man helst vil sitte ute med en kald et eller annet for å bli jordbærisrosa over hele kroppen, til tross for et bad i sunblock på forhand.

Ja, vi blir lett solbrent, blir vi ikke, Sjur? Jo, det er prisen vi må betale for å være vaniljeisbleke hele året, med et sjarmerende dryss av sjokoladepulver. Men du Sjur? Nå må jeg jobbe, så jeg tror vi bare får sette en strek her, så kan vi preikes igjen siden, okay?

Den er grei, Sjur. Snakkes!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.