web analytics
Mastodon

«… la den leskende nektaren ekspandere og fylle munnen min»

Jeg er glad i brus. Mange er. Likevel vil jeg si at mitt forhold til brus, og kanskje da spesielt brus fra Coca-Cola er litt mer … ekstremt enn andres. Jeg er selverklært Coca-Coliker og har gitt mye av ukelønn, månedslønn, vanlig lønn, og studielån til Coca-Cola Company opp gjennom årene.

Likevel er det nå over ett år siden sist jeg smakte den herlige ambrosia. Det gjør meg ikke mindre Coca-Col-oman, vel og merke. Hver dag er en kamp mot meg selv om ikke å åpne en av glassflaskene jeg har stående i vinduskarmen. Klare til å åpnes. Så fristende. Så deilige. Så attråverdige.

Jeg lengter etter å føle den brusende colaen forsvinne ned svelget mitt. Bare jekke gorken av ei flaske og la den leskende nektaren ekspandere og fylle munnen min, før den dråpe for dråpe renner ned og inn i meg. En sann glede, ja, rett og slett orgasmisk.

Slik føler jeg det hver gang jeg plasserer munnen rundt den lett fallosformede flasken og slikker og lepjer i meg innholdet. Suger ut hver minste dråpe til det er tørt i tuten og fullt i magen.

Men nok om mitt noe tvilsomme forhold til brus. La oss hoppe videre i denne flyktige fortellingen, som plutselig følte for å sprenge seg ut av fingrene mine, nesten før jeg klarte å åpne Word-dokumentet.

Grunnen til at jeg kuttet Coca-Cola (og all annen brus) er todelt. I all hovedsak handler det om økonomien min, for brus er dyrt, med og uten sukker, for ikke å snakke om tannlegeregningene som alltid dukker opp i kjølvannet. Jeg vet

provoked easily, How long does cialis last? Additionally, such factors as (1) ease of administration,.

. Jeg har brukt nok av tusenlapper på gliset mitt, og det er ikke engang Hollywood verdig. Men det handler også om helse. Det er ikke direkte sunt, selv sukkerfri brus.

Og selv om jeg er overraskende «sunn», alt mulig rart til tross, tar jeg ingen sjanser på å ende opp med diabetes.

Det er fortsatt vanskelig å holde seg unna, men jeg liker å tro at jeg bygger karakter og viljestyrke ved kontinuerlig å utsette meg for fristelsen, og avstå fra den. Og, når alt kommer til alt. Helt fri for Coca-Colas innflytelse blir jeg aldri. Ikke all den tida «Coca Cola Christmas – Holidays are coming! – Coca-cola Advent Christmas Song.mp3» finnes på PC-ene mine, på mobilen min, og overalt ellers hvor jeg i desember fartes for å høre på musikk. Og etter å ha hørt den rundt 300 000 ganger de siste 14 årene, er jeg mirakuløst nok fortsatt ikke lei, og det har de siste to desembrene vært et greit surrogat for å drikke Coca-Cola.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.