web analytics
Mastodon

«Stå for det du mener, og husk … stahet er bare et tegn på styrke»


JEG har alltid hatt meninger om så meget. Jeg finner det faktisk viktig å ha meninger om så mye som mulig. Og meninger er flotte, de gjør at du kan ta et standpunkt og stå på ditt (egentlig skal man vel kunne trappe ned også, om man finner ut at meningene ikke er helt politisk korrekte eller bra å ha, men det er en annen sak), selv om andre mener noe annet enn deg.

SLIK har jeg gjort meg opp klare meninger om blant annet fotball (det var mye bedre før 2000 og noe, da spillerne ikke hadde primadonnanykker fra styggemannens verden, men i stedet var menn med hår på kassa og under nesa,) og biler (det skal være mulig å høre at bilen kommer, ergo utgår elektrisk. Amerikansk fra før 1979 er best, men både Dodge Caliber, Fords tyske modeller, Saab (900 vel og merke), Mazda og flere andre er helt brukbare. Volvo, VW, BMW og Mercedes-Benz er søppel).

MEN også om bryggerier. Som for eksempel Ringnes / Carlsberg
. Etter nedleggelsen av Tou bryggeri i 2003, som flyttet produksjonen ut av Rogaland og gjorde at ølet smakte vassent, begynte min første boikott av ovennevnte bryggeri. Dette gjør at jeg ikke har drukket Dahls julebrus (den beste, og eneste som duger) på 11 år, og nå forsvinner også sjansen, med tanke på at Dahls julebrus fra nå av vil produseres i Oslo, og sannsynligvis opplever samme skjebne som Tou pilsner

• Dynamic Infusion Cavernosometry, Cavernosography• Surgical Therapy viagra pills.

. Det er ikke det samme vannet, så det vil smake feil. Jeg vet ikke hva slags vann de har på Gjelleråsen, men Jonsvatnet er det ikke.

NÅR man har til dels sterke meninger som dette, møter man selvfølgelig motstand fra flere hold. Fra folk som mener at man er barnslig, eller at man tar helt feil. At fotballen er på sitt beste nå som råtassene er borte (Vinnie Jones, jeg savner deg), at de beste bilene er Toyota Yaris eller de hersens elbilene, og at Dahls julebrus smaker forferdelig. Da er det viktig å kunne holde stand, uansett hvor barnslig du blir oppfattet.

VIKTIGST av alt, er uansett å stå for det du mener, og husk … Stahet er bare et tegn på styrke.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.