web analytics
Mastodon

Hvordan bruker man under ti minutt på å dusje?


Jeg forstår ikke hvordan det er mulig å dusje på under ti minutt. Ja, selv ti minutt skal holde hardt. Og det selv om jeg kun vasker det mest nødvendige. Altså mellom tærne, bak knærne, kjønnet og det der, under arma, og bak øra

Peripheral vascular disease sildenafil side effects among those who reported having the condition. Half of.

. Om jeg hopper over håret, er det like fullt tre forskjellige typer renslighetsprodukt som skal masseres inn i huden min i et fåfengt håp om å fjerne kroppsodør og svette.

Det raskeste jeg i disse dager klarer å få unna dette en dag hvor jeg våkner rundt 9 (morsomt nok også det tidspunktet jeg starter på jobb), er 11 minutt på selve dusjinga (jeg har tatt tida), men et problem er jo at det tar minst like lang tid (og som oftest lenger – igjen, jeg har tatt tida) å tørke seg etterpå. Såfremt man ikke går gjennom en fire–fem handklær, men hvem i all verden har råd til det?

Først og fremst å ha så mange handklær som er store nok til at det blir effektivt, og for det andre til strømregninga man får etter å ha skulle tørket alle disse handklærne, når det er midt på vinteren og -10 ute (jeg skal være ærlig, selv om jeg er Vær-Sjur, husker jeg ikke om det noensinne var kaldere enn -5 i januar i år, og i fjor bodde jeg hjemme på denne tiden av året, og tenkte ikke så mye over strømregninga).

Det hjelper nok heller ikke at jeg er så jævla trett når jeg stort sett går i dusjen og skal prøve å være effektiv, at når jeg kommer ut av dusjen blir jeg sittende inntullet i et handkle på kanten av dosetet i årevis mens jeg venter på å lufttørke. I et varmt og særdeles fuktig miljø. Kan fort gå fem minutter (ikke medregnet i tørketiden) før jeg kommer på at jeg må gå til et annet rom, eller prøve å få ned temperaturen og få lufta ut noe vanndamp. Ikke minst for at jeg skal se hva jeg holder på med. Brillene er det ingen vits i i det damphavet som badet mitt er etter en dusj.

Og det som bare skulle bli en kjapp dusj, har plutselig tatt en times tid, og hvor ble tida av, og jeg må huske på å smøre frokost og niste, for hvem i all verden har råd til å kjøpe seg lunch en uke før trygda kommer inn? Og vips, ingen dusjdag uten stress.

Og ja, jeg har prøvd å dusje om aftenen før jeg legger meg, men jeg husker det aldri før jeg ligger i senga, og da er det for sent. Jeg står ikke opp igjen klokka en eller annen gang mellom midnatt og fire, bare for å ta en dusj. Da er det bedre å håpe på at denne gangen, skal jeg klare å få det unna på ti minutt og komme meg på jobb tilnærmet i tide.

As if …


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.