web analytics
Mastodon

Paranoid eremitt med betraktninger rundt pandemien


Dag, aner ikke. Time, godt spørsmål. Fortsatt inne. Fortsatt hjemmekontor. Fortsatt isolert.

Selv om regjeringen åpner landet – og av alle ting, grensene – betyr ikke det at jeg stoler på dem

Classification of CHF viagra online Diabetes mellitus.

. Pah! Hadde jeg vært konspirasjonsteoretiker, hadde dette vært en ypperlig sjanse til å skrive noe om illuminati, frimurere, og annen svada. Hadde jeg vært motstander mot vaksinasjoner, likeså. For ikke å snakke om chemtrails. Du vet, kjemikalier i de «sporene» etter flyene på himmelen, som skal overvåke og kontrollere oss. Hallo!

Men jeg venter på den neste bølgen. Vi har klart oss bra fordi vi har vært flinke til å følge reglene. Holdt oss minimum én meter unna hverandre. Vel, de fleste av oss, sånn i landet. Ikke de man ser på Rema, Amfi, eller Oti daglig. Der de går helt oppi hverandre, og om du flytter deg for å komme unna, flytter de etter. Det er ille nok sånn generelt i disse tider, men enda verre for de av oss som har et problem med å ha folk helt oppi seg. Hadde jeg vært en voldelig karakter, hadde jeg vært frista til å ta på meg en hanske og dele ut noen ørefiker til kreti og pleti.

Kanskje er det greit nok å åpne grensa til Danmark. Jeg er nå skeptisk. Like skeptisk som jeg er til Rammstein-konserten på Leangen neste sommer, samt EM i handball for kvinner i Trondhjem i desember. Det virker som en særdeles dårlig idé.

Men Sverige og Jämtland?! Det er som å be om å få bølgen over oss på 1-2-3. Det nye kjøpesenteret på Storlien bare venter på at folk skal drite i COVID-19 og sosial distansering, der det står tilsynelatende folketomt og byr seg frem med billig kjøtt, tobakk, og alkohol bestilt fra nærmeste systembolag.

Nei, jeg er glad jeg holder meg hjemme og inne (stort sett, selv paranoide eremitter må på butikken nå og da). Jeg har et gigantisk bibliotek av filmer, serier, og bøker jeg burde komme meg gjennom (jeg er i god gang med å binge «Criminal Minds» og lese Jørn Lier Horsts bøker om William Wisting for n-te gang).

Og haven min er et skikkelig villnis med ukjente arter, og mye knott. Eller malariamygg? Best å lage seg en gin tonic eller to for å være på den sikre siden. Jeg klør i alle fall nok etter å ha klippet (u)gresset med kantklipper torsdag aften. Et eller annet mytologisk vesen bedre. Om ikke annet vokser det groblad her. Det burde hjelpe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.