web analytics
Mastodon

Vil du være med hjem og se på biblioteket mitt?


«Hvor er du kvinne, bamse søker binne, for tur i skog og mark og nakenbad i måneskinnet»

Slik starter Klovner i Kamps «Kontaktannonser», og for øvrig også introen min da jeg som student la ut en kontaktannonse i et håp om å få napp. Det ble med det forsøket. Og kanskje er ikke Craigslist Norge det beste stedet for en kontaktannonse heller, den norske utgaven er som en fjert sammenlignet med den amerikanske.

Jeg har prøvd det meste i min jakt på en annen. Det være seg klumsete sjekkelinjer:

«Vil du være med hjem og se på biblioteket mitt?» eller «Vil du være med hjem og hjelpe meg med å tømme barskapet mitt?».

Sistnevnte kunne ha fungert, hadde jeg ikke blitt cockblocket av en annen kar som også var ute etter henne, men det endte uansett opp med at hun var lesbisk og at jeg absolutt ikke har en fungerende gaydar. Om ikke annet hadde vi en hyggelig prat.

Jeg har også vært innom det som kan krype og gå av sjekkeapper, som Badoo, Twoo, Yellow, Plenty of Fish, Zoosk, GoodOnes, Bumble, Mint, Once, Trøndr, Hater, Happn, og Tinder, uten at det har gitt meg noen særlige resultat.

Eller datingsider som OKCupid, Møteplassen, Match, og Sukker. Ut av de er det vel egentlig bare OKCupid som er noe særlig. Eller, rettere sagt, var noe særlig

therapy and the subsequent resumption of sexual34 viagra pill.

. For mange endringer, for mye kapitalisme, for lite kjærlighet ved første klikk. De tre siste var fra første stund i og for seg uaktuelle, siden det koster penger å ta kontakt med personene man finner.

Da hadde man kanskje bedre flaks på deiligst, selv om også den tiden er forbi. Det var noen hakk enklere før Facebook kom og dominerte alt. Da hadde vi Blink, Nettby, SprayChat, IRC, MSN, ICQ, Maarud Chat, Sol barn og ung chat, og hva enn.

Men jeg skal ikke klage, selv om jeg fortsatt er singel som Fanden sjøl, har jeg i det minste hatt mange trivelige (og noen mindre trivelige, men det er en annen historie, og kanskje ikke et Øyeblikk) samtaler med kvinner (og menn som utga seg for å være kvinner – Skarstad, I’m lookin’ at you) opp gjennom årene.

Det jeg uansett har lært er at det nytter ikke å være desperat, og så lenge man er seg selv og er tålmodig nok, så går det kanskje til slutt
. Eller ikke. Jeg har uansett alltid en pelsball, musikk, og et bibliotek å komme hjem til …


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.