web analytics
Mastodon

«Sga sei!», var enklere enn jeg trodde


KOMMER forfrossen på jobb etter en kald scooter-tur ned bakkan, og får hevet et Øyeblikk i fleisen. Hadde ikke forventet det, og føler meg like uforberedt som ei jomfru som har slått opp telt i en sultefôra militærleir (sitat av «Martin Skanke» fritt etter hukommelsen).

– HVA SKAL JEG skrive om? tenker jeg under hele morgenmøtet, vel, nesten hele. Jeg drodler også en del på et ark; tenker på kakao med chili, Kahlua, krem og kanel; tenker på været.

JEG FÅR VEL skrive om kulden. Jeg er jo kjent med været fra før av, så hvorfor ikke, men det er jo litt kjedelig også – hmm, nå føler jeg at dette blir ganske meta, hadde jeg vært i en TV-serie, ville vel dette kanskje kalles «å bryte den fjerde veggen», altså å henvende seg direkte til seerne.

DET NESTE jeg kommer på er å skrive om alle problemene det medfører å være eier av en 9 år gammel, sliten scooter som nesten alltid har startproblemer, om det ikke er sol og varmt og lite eller ingen fuktighet eller bevegelse i lufta, men nei. Om jeg skulle skrive om det, hadde jeg hatt nok til å fylle en bok. I alle fall en novelle – og hvem i all verden vil lese om det?

JEG TENKER, «Hva med spill?» Spill opptar mye av fritiden min i disse dager. Det være seg «WordFeud» på mobilen, «Rock Band Blitz» på Xbox 360-en eller «World of Tanks», «World of Warcraft» eller «The Secret World» på PC-en. For å være ærlig går det vel mest i «WoW» og «Rock Band Blitz» i disse dager. «WoW» har fått «Pokémon» og «FarmVille» innebygd i siste utvidelsespakke

• Mild stable angina How does cialis work? relationships, past and present sexual practices, history of.

. Stas! Hører ansatte i Blizzard bruker all tiden inne i spillet på å spille førstnevnte. Ikke verst bare det. Og så kommer jeg på at Rock Band Blitz beskrev jeg jo i forrige Vær-Sjur, og krever uansett en god del mer spalteplass enn jeg har til rådighet her.

MEN HVA MED kryssord? Jeg er jo en ivrig kryssordløser. Kryssordet i Avisa ST og UkeAdressa løses med letthet, Magasinet er desto vanskeligere og VGHelg har jeg nesten aldri for hånden uansett. Og så kjøper jeg Hjemmets HobbyKryss nesten hver måned og løser det ut i løpet av første uke, men sender aldri inn løsningene. «Vinner ikke uansett,» tenker jeg alltid. Har kryssord-app på mobilen også. «Fan» kalles det.

OG PLUTSELIG ser jeg det. Jeg har jo alt skrevet et øyeblikk, og det uten å tenke så mye på det. «Sga sei!», var enklere enn jeg trodde.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.