Nå som Piratpartiet kanskje går på dunken og mister partistøtten, kan det være greit å ha en backup-plan. Derfor presenterer jeg mitt eget parti. Vær-Sjurs parti (fordi det er viktig å spille på det man er kjent for) for fri damp (e-sigaretter og damping generelt med samme regulering som vann) og bedre rettigheter for enslige og uføre (jeg er i begge kategoriene, så jeg veit hva jeg snakker om, og er det noen som taper hvert valg, så er det de to kategoriene).

Så langt:
Fri damp, fri tollgrense, kreve at alle barristaer og folk som selger kaffe uttaler italienske kaffedrinker med å på slutten, betaling med kryptovaluta på din lokale Coop Marked, hundevalper og kattunger som alternativ medisin mot depresjon og generelt, bedre jobbvilkår for sykepleiere, ingen oljeleting eller -utredning i nord, ingen jævla rasister og nazister i gatene osv osv.

Mer penger til norsk film, og til forskjellige festivaler. Trenger ikke hete Bergensfest, Olavsfestdagene, Amanda eller holde på med litteratur på Lillehammer for å få støtte fra meg. Om du vil ha støtte til en festival for larvikitt og andre lokale bergarter, så er jeg helt for det. Om du vil lage en dokumentar om livet for animatører innad i Norge, så vil du få støtte til det.

Krav om at norske nettbutikker har fullstendige specs på produktene de selger. Kjedelig å måtte gå gjennom haugevis av nettsider for å finne for eksempel lengde, bredde, og høyde på et skjermkort, fordi Komplett ikke har opplyst om det.

Selvfølgelig tann- og øyehelse inn på frikortet, og gjøre noe med NAV slik at folk ikke lever under fattigdomsgrensa bare fordi de er uføre eller single.

Tror jeg vil slenge meg inn i fargepaletten som “octarine”, for å hedre Terry Pratchett.

Må da kunne få i gang noe slikt før 2021?